Kaffe & Juice inviterer til en chill start på helgemorgenen

Kaffe & Juice inviterer til en chill start på helgemorgenen

Høsten byr på nye programkonsepter i hytt og gevær. Denne helgen kjører vi premiere på vårt nye helgemorgenprogram Kaffe & Juice. Sendingen byr på en chill og avslappet start på lørdag og søndag, like funksjonell om du ikke gidder å stå opp eller om du kryper opp i sofakroken med kroppen og koppen din. Like chill om du kommer hjem fra nattevakt eller fra fest. Uansett hvordan du tilbringer helgemorgenen serverer vi deg deilige og avslappende toner.

Nytt formiddagsprogram med studio på Sortland

Nytt formiddagsprogram med studio på Sortland

BLÅtimen er Sortlands helt egne sending på Radio Harstad og Radio Nord Norge. Sendingen er på lufta hverdager 12-13, med 6 timer åpningssending på fredagen. I dette programmet tar Daniel Hansen for seg det som rører seg av stort og smått i og rundt blåbyen Sortland, det være seg konserter, forestillinger, utstillinger, og alt som folk burde vite om. Vi tok oss en prat med programlederen som har premiere på programmet Fredag 14.09.

Bakgården 10 År - Bursdagsfeiring i ny Bakgård!

Bakgården 10 År - Bursdagsfeiring i ny Bakgård!

Bakgårdenfestivalen i Harstad satte byen på hodet for 10. gang den 16 – 18 august.I jubileumsåret (nevnte vi at festivalen er 10 år!?) tar BAKGÅRDEN et stort skritt og bruker en ny og større bakgård. Bakgården ble forsåvidt utvidet til å gjelde hele Harstad sentrum, med konserter og bakgårdsmarked Her var det et yrende folkeliv fra tidlig om morgenen til ganske sent om natten.

Reporter Charite Esp var på stedet alle dagene og jobbet med Aktiv Media AS fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. Her vil hun fortelle litt om hvordan hun har opplevd Bakgården for første gang!

Landsåscup 2018

Landsåscup 2018

Helgen 8-10 juni var det duket til den årlige Landsåscupen i Landsåshallen i Harstad.

Helgen var fylt med mye håndballspill og lørdagskvelden fikk de unge håndballspillerne oppleve en konsert hvor Vidar Villa, Elly Ekko, The Main Level og Adele`n skulle opptre. Alle artistene visste en energisk opptreden og leverte sakene til det pophungrige unge publikummet! Reporter Charite Esp var tilstede for å slå av en prat med den unge popartisten Elly Ekko. Nedenfor kan du lese intervjuet hun gjorde med han.

Kill The Silence 2018

Kill The Silence 2018

For 3.året på rad arrangeres rockefestivalen Kill The Silence i Harstad. Årets festival leverte 6 band fordelt på festivalens 3 dager fordelt på Ludo og Ungdommens Hus 3-4-5.Mai. For oss frammøtte ble det en fantastisk opplevelse. 6 band med stor sjangerbredde innen rock/punk/metal-segmentet KTS jobber med. Vi gleder oss allerede til neste år. Les mer om festivalen her.