Maratonradio 2018. 30 timer livesending!

Maratonradio 2018. 30 timer livesending!

Fredag 14.12 fra klokka 16:00 til Lørdag 15.12 klokka 22:00 sender vi den tradisjonsrike maratonsendingen her på kanalen. Hele 30 timer med mange ungdommer i sving, + en og annen gamlis. Vi har næringslivet med på laget og deler ut premier hver time. Følg med på FM, nettsiden, facebook, snapchat og instagram så har du også sjangsen til å vinne mange kule ting!

We had a blast at Euroblast 2018

We had a blast at Euroblast 2018

Yeah, pun intended. Meen anyways: Vi hadde det altså meget bra på Euroblast i Tyskland. Mange gode konserter og herlige folk, både artister, crew og publikum leverte en fantastisk festival. I dagens episode av Svartelista får du høre litt om turen, intervju med Heart of a Coward og masse deilig hard musikk! Utover høsten vil hver episode inneholde et intervju og musikk med band vi fikk møte på festivalen.

JODDSKI Intervju og konsert. VINN BILLETTER!

JODDSKI Intervju og konsert. VINN BILLETTER!

Charite intervjuer Joddski i forbindelse med den kommende plata og konsert på Ludo Bar & Scene 12.10. Viste du at Jørgen gjorde sitt aller første radiointervju ever på Radio Harstad i 1992, for 27 år siden? Da var det Poppa Lars på Radio Harstad som gjorde intervjuet. Jørgen og Lars holdt kontakten og ja, the rest is history som vi sei på godt nordnorsk!