Takk for festen!

Park-Rock i kirkeparken 16.mai ble en skikkelig bra opplevelse. Vi sendte live både konserter og intervjuer med artistene. Været gjorde sitt til at det ikke ble stappfullt i parken, men de fremmøtte fikk en 16.mai-feiring med kvalitet i alle ledd, både teknisk gjennomføring, bandeneSantus, Nunck Chuncks og Changeling, og grillmaten som var gratis for alle. Vi håper dette konseptet gjentas, da skal vi i alle fall være til stede og sende live igjen!

Her må byens unge folk kjenne sin besøkelsestid, for et slikt arrangement fortjener mange flere deltakere. Men det regner vi med går seg til. Rammen rundt arrangementet er det i hvert fall ingenting å si på.

Changeling på scenen under Park-Rock 2016. Foto: Terje Nygård.

Changeling på scenen under Park-Rock 2016. Foto: Terje Nygård.