Hei Ungdom! Meld deg på UKM / Drømmestipendet idag!

UKM møter Drømmestipendet. Alle som melder seg på en eller begge av disse får opptre på forestillingen som i Harstad er 11.02.

Om du driver med musikk, dans, drama, graffiti, film, foto, digital kunst eller noe helt annet kan du melde deg på. UKM-staben sørger for et bra opplegg og en skikkelig arena for ditt uttrykk.

Påmelding til UKM skjer via www.ukm.no , finn Troms fylke og Harstad. Trenger du hjelp er vi her. Kontakt tommy@radioharstad.no eller kontakt UKM Harstad via facebooksiden .

Torsdag 12.01 er det UKM-workshop på Ungdommens Hus fra 15:00 - 21:00. Stikk innom for å få info eller veiledning på ditt UKM-bidrag!

Fra Kulturhusets programfolder:

"UKM møter Drømmestipendet

Få med deg denne flotte forestillingen med byens unge talenter som i år omfatter både UKM og Drømmestipendet. UKM og Drømmestipendet har vært første steg for mange av talentene fra byen som vi i dag ser på større arenaer, og denne forestillingen er et vindu inn til hva dagens ungdom i Harstad jobber med av kreative uttrykk. Forestillingen foregår over tre arenaer, Lillesalen, Ludo og en pop-up kunstutstilling med vernissasje."