Turntables og vinylelskere!

I dag har vi fått turntables med mixer på plass her på radioen. Litt av et innhold i første adventsluke eller hva? Med hjelp fra frifondmidler gjennom vårt medlemskap i Ungdom og Fritid har vi kunnet kjøpe oss et skikkelig DJ-setup.

Fra nå av skal vi spille mye musikk fra vinyl, både fra vårt studio, men også når vi er ute på festivaler og andre events vi sender live fra. Vi ønsker også at DJs tar turen innom oss og spiller sine plater for våre lyttere.

Driver du med musikk? Alle artister og plateselskap som sender vinyl til oss er garantert spilletid på radioen!

Platespillerne er av merket Stanton, mixeren er en Allen & Heat. Vil du vite mer spesifikt hva vi har kjøpt? Da stikker du innom oss eller kontakter oss :)

Runar spinner vinyl på våre splitter nye turntables.

Runar spinner vinyl på våre splitter nye turntables.