30 timers live Maratonsending!

Som en avslutning på året har vi tradisjon tro årets lengste live radiosending 15 - 16. Desember. Vi starter Fredag kl 16:00 og holder det gående til Lørdag kl 22:00, altså 30 timer med dine favorittstemmer på lufta. Vi har konkurranser og premier hver eneste time. En stor takk til alle sponsorer, mange skikkelig kule premier altså!

Det blir juletema, julemusikk, det blir pop, reggea, metal, hip hop og punk. Det blir spesialutgaver av de fleste av våre programmer og det blir teasere på noen av de nye programmene som kommer på lufta i 2018. Og mye mye mer! 

Følg oss på sosiale media for å holde deg oppdatert på innhold og giveaways underveis gjennom radiomaratonet! @radioharstad   Face/Snap/Insta

Ring oss på 77061430 eller send oss en mail eller melding på facebook om du har noe på hjertet, en ønskelåt eller vil sende en hilsen til tante Olga eller klasse 8b på skolen din!

Kanskje du vinner en Radio Harstad T-shirt!

Kanskje du vinner en Radio Harstad T-shirt!