Lunsjdisken - En Audiofil matpakke

Lunsjdisken er vårt relativt nye formiddagsprogram med Stian Hansen i førersetet. I sendingen vil du få et hyggelig soundtrack til matpakka di. Forvent aktuelle saker i regionen, god musikk og sporadiske gjester og konkurranser. Stian har sendingen Tirsdag og Torsdag fra kl 12:00 - 13:00.

Formiddagsradio er like hyggelig om man er hjemme, sitter på kontoret eller sitter i bilen.  I Lunsjdisken får du også muligheten til å holde deg litt oppdatert på det som skjer i og rundt Harstad. Redaksjonen vår tråler aviser, sosiale medier og lokalmiljøet for å presentere akkurat deg noe som kan være verdt å få med seg. Har du noe du mener vi bør snakke om? Ikke nøl med å ta kontakt. Send melding på FB, ring oss på 77061430 eller send en mail til post@radioharstad.no