We had a blast at Euroblast 2018

Yeah, pun intended. Meen anyways: Vi hadde det altså meget bra på Euroblast i Tyskland. Mange gode konserter og herlige folk, både artister, crew og publikum leverte en fantastisk festival. I dagens episode av Svartelista får du høre litt om turen, intervju med Heart of a Coward og masse deilig hard musikk! Utover høsten vil hver episode inneholde et intervju med band vi fikk møte på festivalen.

Tune inn på FM 101,9 i harstad eller stream på www.radioharstad.no i hele verden. Turen til Euroblast var en uforbeholden suksess, og vi har mye snadder til dere i Svartelista utover høsten. I dagens sending er det altså intervju med Heart of a Coward. Sætt dæ tilbake og nyt, skru volumet til 11. Sendingen starter kl 18:00.

Mer informasjon om Euroblast finner du her.

Line-up for Euroblast 2018.

Line-up for Euroblast 2018.

svartelista.jpg
heartofacoward.jpg