Viktig melding! Se på TV! Radio Harstad på NRK1 ikveld!

I kveldens sending av Norge Nå på NRK1 (kl 20:25) kan du bli litt bedre kjent med Radio Harstad, og noen av oss som holder til her. Dagens sending handler om Lokalradioer, og Radio Harstad er en av radiokanalene TV-seerne får møte i det populære NRK-programmet. Tarjej Strøm og Rune Nilson er programledere for Norge Nå.

I dagens Norge Nå sender NRK1 direkte fra Radio Nea, og deres radiobingo. Det blir innslag fra andre lokalradioer i landet, bl.a Radio Harstad. Hvordan ser radiohverdagen ut framover for lokalradioene, med DAB og ny mediehverdag? 

Fra Radio Harstad får seerne bli kjent med ungdom som har høye ambisjoner og stor lidenskap for å lage radio. Det er god stemning i studio hos ungdomsradioen. Og alt går ikke alltid som planlagt.... Noen er syk, men stiller allikevel opp til sending. Noen gjør et flott intervju med Kinosjef Helene Hokland hos Harstad Kino, og noen roter litt til med avspillingen av intervjuet. Alt er som det skal være med andre ord ;)

PS: På morgensendinga til NRK Troms kunne du i dag også høre litt fra oss her på Radio Harstad (ca kl 07:07) 

Ungdommer har sending på Radio Harstad

Ungdommer har sending på Radio Harstad