Ny musikk på lufta!

Sandra har oppdatert spillelistene våre. I A-, B-, og C-listene finner du mye ny god musikk, og mange norske artister. Her kan du kose deg med fete låter fra Resirkulert, Moddi, Blood Command, Sigrid, The Late Great, Big Bang, The Dogs, Aurora og Jadudah for å nevne noen. Tune inn på Radio Harstad, kanalen som tar norsk musikk på alvor.

Vi lister alltid norske spennende artister, i ulike sjangere, og topplistene vitner ofte om en overvekt av norsk musikk. Her finner du vise, pop, rock, electronica, punk, reggae osv. Hva er din favorittlåt akkurat nå? Send oss gjerne en melding om hvilke låter du savner på radio, og tips oss om nye artister. Musikk sendes til musikk@radioharstad.no

A-Lista (20 låter), B-lista (30 låter) og C-lista (40 låter) Finner du nederst i denne posten.

Sandra har plukket ut artister til A-lista

Sandra har plukket ut artister til A-lista


A-liste februar 2019

A-liste februar 2019

B-liste Februar 2019

B-liste Februar 2019

C-liste Februar 2019

C-liste Februar 2019