Visekveld på Utheim

Fredrik William Olsen og Terje Berg spiller på Utheim Onsdag 18.10 kl 21:00 Guttene var i studio hos oss og snakket om turneen sin og spilte litt live for våre lyttere. 

visestudio.jpg


Fredrik William Olsen, mest kjent som vokalist i bandet Kråkesølv, er en godt anerkjent musiker og tekstforfatter fra Bodø. Hans første soloalbum ”Hver gang æ græv“ ble nominert til Spellemannsprisen i klassen tekstforfatter.

Terje Berg, nevø av Terje Nilsen er også en velrenommert visesanger, gitarist, skribent og tegner i Bodø. Han gav ut plata ”Søster og bror“ i 2010 og har en fortreffelig PENN! Med sine tusjtegninger av Bodø by har han høstet stor suksess.

På fritiden er Fredrik og Terje bestevenner og har reist på flere turnéer sammen. To gitarer, to stemmer og to fantastisk morsomme og kreative sjeler.

Dette blir garantert en trivelig kveld på Utheim.

cc: 100;- billett løses i døra.

visekveld.jpg