FIlmfestival i Harstad - Arctic Moving Image & Film Festival (AMIFF)

Torsdag 19.10 - Søndag 22.10 er AMIFF i gang igjen.

Filmfestivalen startet i fjor og har kommet for å bli. Vi på Radio Harstad har unge reportere tilstede under hele festivalen.

Helene Hokland er Harstad bys fremste filmpromotør og har drevet konseptet Kinomatisk i flere år, nå er hun også relativt fersk kinosjef på Harstad Kino og Festivalsjef for AMIFF. Festivalen viser filmer i mange ulike sjangere og uttrykk. Videoinstallasjoner og perfomance der kunst møter film er også en viktig bestanddel av festivalen. Det meste foregår på Harstad Kino, men byrommet tas også i bruk, i form av prosjektorer på husvegger, bruk av kjøpesentrenes infoskjermer og workshops på Ungdommens Hus for barn og unge. 

Vi legger opp til å dekke det meste på festivalen, vi lover livefeeds på facebook, omtale på radioen, og ellers oppdatering på sosiale medier underveis. Neste har vi en oppsummeringssending av hele festivalen.

Sjekk ut programmet, her er det filmer og opplevelser for både mor, far og barn. Og for deg som er ung anbefaler vi deg å melde deg på workshopen på Ungdommens Hus som er et samarbeid mellom AMIFF, Tvibit, og Ungdommens Hus.

Info, billetter og påmelding finner du på www.amiff.no 

FIlmfestivalen i Harstad, Arctic Moving Image & Film Festival (AMIFF), sparkes i gang for andre året på rad 19.10.2017

FIlmfestivalen i Harstad, Arctic Moving Image & Film Festival (AMIFF), sparkes i gang for andre året på rad 19.10.2017