Retrospillmessen 2017

Brentalfloss, The Gaming Historian, Donkeykong, Nintendo Switch. Det er bare noen av stikkordene for hva vi opplevde på Retrospillmessen i Sandefjord i helgen.

Husker du Nintendo 64, den første Playstation eller kanskje de anda eldre konsollene som NES,Snes, Sega, Atari, Commodore 64? Disse og mange andre konsoller og spill fikk vi prøvd på årets Retrospillmesse. Messen som har vokst til å bli skandinavias største av sitt slag hadde mye gøy å by på for oss som er over gjennomsnittet interesert i spill, konsoller og alt relatert til spillverdenen.

Panel med Q&A med bl.a The Gaming Historian var både underholdende og lærerikt. Å møte flere av spillverdenens musikkprodusenter var ikke mindre imponerende. Og hva slår vel å se David Wise (mannen bak musikken til Donkey Kong) spille saksofon på sin egen låt med Kyoshu Orchestra? Ikke mye slår det, svarer vi på vårt eget spørsmål.

I år var også Nintendo til stede med egen Switch stand der mann fikk prøve mange av de nye spillene til Nintendos nysatsning. Maskinen settes herved på ønskelista.

VI brukte også opp lommepengene våre på alle de herlige bodene som solgte både retrospill, merchandise, figurer og masse annet kult.

Vi skal ikke spoile mer her, mer kan du høre om i Fredagens sending. Vi lover intervjuer, og omtaler med noen av stjernene, så vel som arrangører og publikummere.

En ting er i alle fall sikkert, vi kommer tilbake til neste år!