MC Mot Mobbing - En suksess!

Observante lyttere fikk med seg at vi sendte live fra lørdagens MC mot mobbing i sentrum, initiert av Saints & Sinners MC i Harstad.

MC-folk fra MC-klubber i hele regionen tok turen til Harstad og støttet opp om dette fantastiske tiltaket. Det var konserter, appeller og salg av mat og drikke. Det hele ble avsluttet med en såkalt Poker-Run gjennom byen hvor alle syklene kjørte sammen. Litt av et syn får en si!

Inntektene fra arrangementet blir fordelt på Odin-stiftelsen og lokale tiltak for barn og unge.

Radio Harstads egen Vårhild Paulsen fortalte en rørende historie fra scenen om en jente som hadde opplevd mobbing og hvordan det påvirket livet, og avsluttet med å fortelle at jenta hun snakket om var seg selv. Flere av de tilhørende måtte tørke en tåre eller to etter den sterke historien.

Vi håper arrangementet videreføres, og det var arrangørene også klar på at det skulle gjøres.