Festivalsommer på Radio Harstad

Sommer betyr ferie og festivaler, og vi her på Radio Harstad er i feriemodus, også kalt festivalmodus. Festspillene var en fantastisk start på sommeren. Riddu Riddu fulgte opp med god stemning forrige helg. Neste ut er Buktafestivalen i Tromsø.

Buktafestivalen kan skilte med navn som Alice Cooper, Motorpsycho, Turboneger, Highasakite og Honningbarna for å bare nevne noen få. 

Radio Harstad er selvfølgelig tilstede og holder deg oppdatert fra festivalen underveis på sosiale medier og kjører intervjuer og stemningsraporter. Skal du på Buktafestivalen 2017? Det er fortsatt noen billetter igjen, men vi hører de går fort unna nå. Ikke så rart at det selges billetter som varmt morgenbrød, da dette er den feteste rockefestivalen nord for Roskilde!

Buktafestivalen satser på rock, øl og sjømat, og har i alle år servert kvalitetssjømat fra ulike temaboder rundt på festivalområdet (Fesk & Potedes, Feskekaka i Handa, Feskeburger, Kvalburger, Feskesuppa for å nevne noen), fjorårets nysatsing "Fesk & Beiken" (Boknafesk) var en formidabel suksess.  I år er det nok en nyvinning som serveres; Brasilianskinspirert Bolinhos og Pokesalat fra Hawaii. Disse får du fra en Brasillianskinspirert strandbar som er bygd for anledningen. En slags "streetfood-south-american-arctic-fusion-bar". Vi gleder oss!

Kontakt oss på facebook om du vil komme i kontakt med oss under festivalen. Vi er tilstede på konsertene både i Bukta og klubbkonsertene i byen i de sene nattetimer. Vi er klar for Rock, Øl og Sjømat, Er du?