Musikklistene på Radio Harstad - Uke 32.

Høstens første listeoppdatering gir deg mengder med god musikk på radioen. Her finner du blant annnet to profilerte Harstad-artister på A-Lista.

Vi elsker musikk og går ukentlig igjennom all musikk vi får tilsendt. Mener du vi mangler noen artister/låter i listene våre? Tips oss da vel. Eller kanskje du vil stille til valg som musikkansvarlig på stasjonen vår?

På A-lista i uke 32 finner du blant mye annet snadder Harstadværingene Kristian Kristensen og Sophie Elise med hver sin heite singel. Vi liker at artister fra hjembyen vår deler plass på A-lista med artister som Jay-Z, NIN, Fall Out Boy, Astrid S, Nico & Vinz og Shawn Mendes. Listene våre har for så vidt også mange andre norske artister, vi synes den norske musikkbransjen leverer mye bra for tiden, både fra de store selskapene og fra indie/undergrunnsmiljøet.

Vi opererer med følgende listesystem: A-lista (20 låter) - B-lista (30 låter) - C-lista (50 låter) pluss en D-liste med både ny musikk og gamle klassikere i mange sjangere. For full oversikt over A-B-C-listene, sjekk ut Radio Harstad på Facebook.

I september er det valg av nytt Driftsstyre på Radio Harstad, er du mellom 13-25 år kan du melde deg inn og stille til valg som musikkansvarlig (eller som en av de andre funskjonene i styret). Mer info om dette kommer senere.

A-liste uke 32 - 2017

A-liste uke 32 - 2017