Har du meldt deg på UKM enda?

Påmeldingsfristen er 1. Februar og forestillingen er 10. Februar. Det har kommet mange flotte påmeldinger allerede, både musikk, dans, drama og utstillinger. Mange flotte unge arrangører er også i sving. Nå venter vi bare på deg :)

@UKMHARSTAD finner du på Facebook, Instagram og Snapchat. Gjerne likm og følg, og spre ordet til dine venner som burde få dette med seg. Er du litt usikker på om det du driver med er noe for UKM, eller vil du ha litt hjelp til finpussen på ditt prosjekt? Da kan du stikke innom Ungdommens Hus Tirsdag, Onsdag eller Torsdag. Da er det flinke ansatte tilstede som kan hjelpe deg med både musikk, kunst, foto, drama og hva det skulle være.

Lørdag 3. Februar, 1 uke før forestillingen, tar vi med hele UKM crewet på konsert med Eva Weel Skram på Kulturhuset. Kanskje får vi møte henne også? :) Bli med du også. Informasjon og påmelding på www.ukm.no. Trenger du hjelp med påmeldingen kan du kontakte hvem som helst på Ungdommens Hus.

UKM2018-2.jpg