Japansk Anime-Filmfest!

Lørdag og søndag er det Japansk Anime som gjelder på kinoen. Filmer for barn, ungdom og voksne. Cosplay-konkurranse blir det også! Vi på Radio Harstad skal selvsagt være tilstede på flere av filmene, og vi holder dere oppdatert på sosiale medier underveis.

Vi har hatt forhåndsvisning på A Silent Voice, og det kan du høre mer om i Harstad I dag-sendingen kl 16:00 på fredag (reprise 22:00).

Pressemelding fra Harstad Kino:

Velkommen til første utgave av Japansk Filmfest på Harstad Kino 27. - 28. januar! Opplev det beste av japansk anime. Vi viser film for barn (Katteprinsen), ungdom og voksne (A Silent Voice, Prinsesse Mononoke - og In This Corner of the World passer voksne i alle aldre). Foredrag av spesialist på japansk anime; Hans Ivar Stordal før visning av In This Corner of the World.
Vi har også Cosplay-kostyme konkurranse - vinner av beste kostyme vinner gratisbilletter til Harstad Kino. Vinner trekkes etter foredraget om Japansk Anime i sal 2 13:45-14:30 på lørdag.

anime.jpg