Intervju med Sigrun Loe Sparboe

Sigrun Loe Sparboe slapp sin nye plate Labyrint 28.september og vi A-listet singelen Lyst sporenstreks. Sigrun stakk innom vårt studio og slo av en prat med oss. Hør intervjuet her.

En labyrint er et sted å finne vei og fare vill, og som byr på utfordringer i det uvisse. Det er lett å gå seg bort. Sånn er det med livet òg; krumninger og dreininger gjør det umulig å se slutten og utgangen.

– Vi er alle på vei og leter etter mening og svar. Labyrinten tolkes som livets begynnelse, transformasjon, utvikling, ende og kaos. Det er dette mitt nye album, Labyrint, handler om, sier Sigrun Loe Sparboe.

Sigrun har gitt ut 6 plater de siste 10 årene og har markert seg som en solid låtskriver og artist. Hun prater i intervjuet litt om hvordan det er å være soloartist vs å spille i band. Videre kommer hun med gode tips til unge musikere og ungdom generelt som har lyst å skape noe. Labyrint er en plate flere burde sjekke ut og få øynene opp for, vi liker den veldig godt her på huset. Musikken hører du selvsagt på Radio Harstad,

Hør intervjuet på Soundcloud her.

Sigrun Loe Sparboe - Labyrint.jpg