JODDSKI Intervju og konsert. VINN BILLETTER!

Charite intervjuer Joddski i forbindelse med den kommende plata og konsert på Ludo Bar & Scene 12.10. Viste du at Jørgen gjorde sitt aller første radiointervju ever på Radio Harstad i 1992, for 27 år siden? Da var det Poppa Lars på Radio Harstad som gjorde intervjuet. Jørgen og Lars holdt kontakten og ja, the rest is history som vi sei på godt nordnorsk!

Joddski spiller på Ludo Bar & Scene Fredag 12. Oktober

Joddski spiller på Ludo Bar & Scene Fredag 12. Oktober

Joddski prater litt om hvorfor Harstad er så bra å spille i, om plata “Glasshuset” som slippes i november og at han ønsker å gjøre mer samarbeid med Harstad-rapper Patrick RSP Bottolfsen og Hålogalandslaget. Hør hvem som er Jørgen Nordengs største musikalske forbilder, og viste du at Jørgen har startet sitt eget radioprogram sammen med Don Martin?

Intervjuet kan du høre på Soundcloud nå om du ikke fikk med deg premieren på Charites Popunivers på radioen din. Charite vil framover by på heit popmusikk og intervju med artister i programmet. Spillelisten Hot and Soft finner du på Spotify.

Musikken til Joddski hører du også på Radio Harstad, FM 101,9 (Harstad) 105 (Kvæfjord) og stream på nettsiden.

Joddski plukker også opp unge lokale talenter som support på sine konserter, så også i Harstad. Harstads egne Blvck Twinz gjør support på Ludo. Eventen finner du her.

VINN BILLETTER! Ta en tur innom Radio Harstads facebookside og bli med i konkurransen om å vinne konsertbilletter!

Ses på Ludo på Fredag.


Charites Popunivers Fredag og Tirsdag kl 18:00

Charites Popunivers Fredag og Tirsdag kl 18:00

Få med deg Joddski live denne høsten.

Få med deg Joddski live denne høsten.