Maratonradio 2018. 30 timer livesending!

Fredag 14.12 fra klokka 16:00 til Lørdag 15.12 klokka 22:00 sender vi den tradisjonsrike maratonsendingen her på kanalen. Hele 30 timer med mange ungdommer i sving, + en og annen gamlis. Vi har næringslivet med på laget og deler ut premier hver time. Følg med på FM, nettsiden, facebook, snapchat og instagram så har du også sjangsen til å vinne mange kule ting!


Det har blitt en udiskutabel tradisjon at vi, som en avslutning på sesongen, sender 30 timer live under vår årlige maratonsending her på Radio Harstad. Mange ungdommer og noen gamlisungdommer står på for å gi deg en herlig radiohelg nå når det nærmer seg jul. Trofaste lyttere vil dra kjensel på noen av de ulike programmene, som denne helgen leverer sitt mest julete bidrag til ørene deres.

Vi lover morsomme konkurranser med gode premier sponset av byens næringsliv. Det ramler innom en og annen gjest, noen inviterte og noen ubudne gjesta. Kjente programmer, nye programmer og masse god musikk. Ja det blir også julemusikk! :)

Glem heller ikke vårt radiomaratonløp som finner sted på nattmorran. Ingenting frisker opp en teknikker som noen runder rundt bygget etter en hel natt i studio :D

Vil du sende hilsninger, ønskelåter, ris og ros eller kanskje fortelle en historie og info om ting vi burde prate om, da kan du sende oss en melding på vår facebookside. Vi kommer også til å legge ut konkurransene på facebook, Instagram og Snapchat så følg oss i sosiale medier @radioharstad for å øke dine vinnersjangser..

Vi hørest!

radioharstad sort.jpg