Northkid + Sommerbonanza!

Bli med på konsert og sommerfest - fredag 22. juni i regi av Ungdommens Hus og Radio Harstad! Vi markerer at skoleåret er slutt og vi nærmer oss ferie. Dette blir siste åpningsdag før sommeren på Ungdommens Hus, mens vi i Radio Harstad starter med vår Festspillradio imorgen. Northkid er et band du virkelig burde få med deg! Les mer her.


Dette blir en kveld med høy hygge- og sommerfaktor! OG det blir konsert med NorthKid!
NorthKid er et nytt popband fra Finnmark. De har samarbeidet tett med prisbelønnede legendeprodusenter som Kåre Vestrheim og Jesper Borgen, og slapp sin første singel «Firefly» i høst, i tillegg til to coverlåter. De har massevis av flere singler og coverlåter linet opp for 2018.

Den store soul-aktige stemmen til hovedvokalist Bilal under de deilige synth- og gitar-riffene gjør dette til noe du virkelig kan digge under parasollen på stranden, eventuelt i reinflyttinga på vidda. Musikken er ren pop og gladguttene jobber hardt fremover mot å lage det kuleste popshowet et Alta-band har hatt.

Nå kommer denne festen av et band til Ungdommens Hus for å kickstarte sommeren for alvor!

I tillegg blir det andre sommerlige festligheter og overraskelser! Gled deg!

Northkid kommer i vårt studio idag klokken 15:00. Tune inn.

Bandets singel Firefly ble også spilt og fikk omtale på Radio Nord Norge: http://www.radionordnorge.no/2018/06/22/northkid-pa-ungdommens-hus/

Inngang: 50 kr
Billetter via Hoopla: https://uhharstad.hoopla.no/sales/3967031478

Fb-Event: https://www.facebook.com/events/605268706506077/?active_tab=about

Northkid 

Northkid