Festspillradio og sommerstemning!

Endelig er tiden her igjen, den beste uka i året, nemlig Festspillene i Nord Norge. Vi sender Festspillradio fra vårt pop-up studio på torget i Harstad hver dag kl 12-15. Lytt til oss og få med deg hva som skjer på Nord-Norges største festival. Vi går gjennom programmet dag for dag og gir deg reportasjer, intervjuer og kanskje en og annen livespilling i hytta. 

Det er tradisjon at Norges eneste ungdomsstyrte radiostasjon er offisiell festspillradio. Så også i år. Følg med hver dag 12-15 så er du oppdatert om hva som skjer og har skjedd på årets festspill. Og du! Følg oss i sosiale medier (@radioharstad på Face, insta og snap) så får du med deg ting før alle andre, det blir konkuranser med flotte premier, vi lodder blant annet ut billetter til de beste konsertene og annet snacks. 

Festspillene har også i år et rikholdig og variert program. Vi anbefaler at du sjekker ut programmet og finner deg i det minste en konsert eller forestilling å gå på. Sjekk programmet her: http://festspillnn.no/

 

Pssst! om du vil varme opp idag, så anbefaler vi deg å stikke på vår sommerfest på Ungdommens Hus ikveld. Der spiller Northkid, et deilig popband som du nok kommer til å se på større scener framover, de er altså skikkelig bra!

Radio Harstad er også i år offisiell festspillradio.

Radio Harstad er også i år offisiell festspillradio.