Landsåscup 2018

Helgen 8-10 juni var det duket til den årlige Landsåscupen i Landsåshallen i Harstad.

Helgen var fylt med mye håndballspill og lørdagskvelden fikk de unge håndballspillerne oppleve en konsert hvor Vidar Villa, Elly Ekko, The Main Level og Adele`n skulle opptre. Alle artistene visste en energisk opptreden og leverte sakene til det pophungrige unge publikummet! Reporter Charite Esp var tilstede for å slå av en prat med den unge popartisten Elly Ekko. Nedenfor kan du lese intervjuet hun gjorde med han.

 

Elly Ekko

Elly Ekko

Intervju Elly Ekko:

Hvordan tror du det blir å spille her foran så mange unge håndballspillere?

-Jo det tror jeg blir gøy! Jeg har vært her tidligere med Katastrofe, og fikk et sinnsykt sterkt inntrykk av arrangørene her. Og omgivelsene og bare generelt folket her, jeg føler jeg liker folket veldig godt, og jeg gleder meg. Jeg håper og tror folk kommer så det tror jeg blir veldig kult, sier han.

Kunne du tenkt deg å komme tilbake å spille flere ganger?

-Å absolutt, absolutt! Nå er jeg her og jeg håper jeg gjerne får komme tilbake igjen altså.

Hvordan låter har du tenkt å spille for ungdommene her i kveld?

-Det blir vel de nye låtene jeg har ute, pluss den jeg slapp i går. Jeg slapp en ny låt som heter Ring meg etter midnatt. Så det blir de, også blir det kanskje en låt jeg egentlig har skrevet for noen andre artister. Vi får se, kommer kanskje en suprise eller to.

Hvordan ser sommeren ut for deg?

-Den ser ganske lys og bra ut! Det blir en del shows, det blir mye studio. Mye jeg ikke kan snakke så høyt om enda men mye spennende! Forteller han.

Kommer det ny musikk?

-Nå slapp jeg akkurat ny singel i går, så foreløpig så har jeg noen planer, og planer kommer og går ;)

Men akkurat nå skal vi se litt på hvordan responsen er og det er allerede kommet godt med tilbakemeldinger så vi koser oss.

Vi takker for intervjuet og takker for en fet konsert!

Reporter: Charite Esp

 

Adelen

Adelen

The main level.jpg
vidar villa.jpg