Sommerradio og god stemning!

Sommer og ferietid er her. Vi lager sommerradio alle hverdager gjennom sommeren. Hver dag kl 12 & 16 får du deilig sommerradio levert på FM eller stream. Noen av de andre programmene tar en velfortjent sommerferie, men vi sender fortsatt 24/7 med den beste musikken til din fornøyelse.

Mandag til Fredag Kl 12:00-13:00 Er det sommerradio med aktuelt stoff, tull og tøys og god stemning. 16:00-17:00 er det sommerutgave av Harstad Idag. Hold deg oppdatert på kino, kultur og nyheter fra regionen. Julian, Marlene og Siri sitter klar i studio og leverer solskinn, røverhistorier og sommerlyder, uansett hvordan været er ute. 

Hvardager 9-10 kan du også høre This Northern Norway, et program på engelsk for alle som kanskje er på ferie her nord. Historiefortellinger og festivalinfo fra nord med mer. Programmet er i samsending med Radio Nord Norge

Hver fredag oppdateres spillelistene med nye freshe tunes, så ingen grunn til å bruke diverse streamingtjenester i sommer ;)

God Sommer!

Hilsen alle oss ungdommer her på Radio Harstad.

sommerradio.jpg