Erling Ramskjell - Ny plate og soloturné. *VINN BILLETTER*

Erling Ramskjell // Harstad Kulturhus // Lillesalen // onsdag 13. februar kl. 19:30 Lytt på Radio Harstad og delta i trekning om billetter til konserten neste uke!

Nordlendingen Erling Ramskjell har gjennom mange år gitt ut plater og turnert under navnet Æ. Han har blitt kjent som en moderne og tekststerk visesanger- en artist som hele tiden beveger seg i spennet mellom det lavmælt intime og mer utemmet mørke. Det nye albumet til nordlendingen Erling Ramskjell høster gode kritikker: "Hvis det finnes rettferdighet her i verden, vil denne plata selge i bøtter i spann, for det er i høyest grad ei original og spennende plate Erling Ramskjell har laget." Musikknyheter.no 31.01.19


 Det nye albumet "Kaospraksis" ble sluppet i februar og låta “...vi får vel se på det” er A-listet på Radio Harstad. Nå legger artisten ut på soloturné og spiller altså i Harstad onsdag 13. februar. Siden solodebuten «Voksensløvsinn» i 2008, har han spilt seg rundt på store og små scener og festivaler i Norge samt Sverige og et par andre land. Han slapp i 2016 sitt siste album «Endetidsbilda» til blant annet terningkast 5 i AN, Stavanger Aftenblad og dagsavisen, samt tung skryt hos blant annet Gatemagasinet Virkelig og Musikk fra Norge. låten «Kanskje…» med Ingeborg Oktober fikk saftig rotasjon på både P1 og Ordentlig Radio. Ramskjell spiller også i bandet Likholmen. Ramskjell markerte begravelsen av Æ-navnet med plata "Farväl till Æ" der et par håndfuller gjorde versjoner av hans gamle låter. Blant disse Stefan Sundström, Mari Boine og KLISH.

Vinn billetter ved å delta i konkurranse på Radio Harstads facebookside.

vi får vel se.jpeg
Erling.jpg