Festspill = Festspillradio <3

Endelig er festspilluka her, med over 250 arrangementer på 8 dager. Radio Harstad stiller tradisjon tro med den offisielle Festspillradioen fra vårt mobile studio i sentrum. Livesendinger med festspillstoff hver dag fra kl 12:00 - 15:00. Omtaler, intervjuer, konkurranser, herlig musikk, festspillprogrammet dag for dag og generelt mye morro og gøy.

Om du har funnet ut hvilke forestillinger og konserter du skal på eller ikke; lokalradioen din loser deg gjennom festspillprogrammet hver dag. Slik kan du for hver dag finne akkurat det som passer for deg i årets fullspekkede program. Alt fra Hip-Hop-Hardcore til Lydkunst, dans og alt det andre ;)

Tune inn radioapparatet på FM 101,9 eller stream på www.radioharstad.no hver dag fra klokka 12-15.

Byens næringsliv har sponset premier til våre daglige konkurranser. Mange slags takk <3

Festspillradio 2019.png