Kortreist hyttepåske på Radio Harstad

hytteradiopåske1.jpg

Denne påsken ble det ikke lange utflukter på oss, ikke kunne man ha mye besøk hjemme eller dra til andre. Men heldigvis var fritidsaktiviteter for barn og unge unntatt de strengeste tiltakene. Vi møttes på radioen for kortreist hyttetur med brettspill, kakao, sendinger og mye kos.


Med falsk fyr i peisen på tv, påskesnop, brettspill, påskesending, kakao og grillpølser ble det en hyggelig kortreist hyttetur i våre egne lokaler. Påskeharen hadde også lagt ut påskeegg rundtomkring på bygget, heldige oss! :)

I et stort hus med mange spennende rom og muligheter var det ingen problem for oss å fylle påsken med små og store aktiviteter. Vi spilte ulike brettspill og kortspill, lagde radiosendinger, hadde bandøving, lagde mat, spilte tv-spill og testet ut det nye anlegget i storstua her på Harstad Fritidssenter.

Hytteradiopåske2.jpg

Vi gleder oss til vi kan åpne igjen for fullt, og invitere enda flere til å være sammen med oss her på radioen. Og ikke minst kunne dra på turer og festivaler og alt som er gøy. Hold ut litt til, vi kommer dit <3

hytteradiopåske4.jpg

Vanligvis er vi på Rock Mot Rus første helga i påskeferien og på HålogaLAN selve påskehelga. Dette året ble det heller ikke noe av disse ungdomsfestivalene, som også ble avlyst ifjor, så vi ble tvunget til å tenke nytt og lage noen aktiviteter med lav terskel og ikke for mange folk samlet. Snopet ble spist opp. Mange timer radio ble produsert og vi er fortsatt venner etter en heftig runde monopol :D

Hytteradiopåske3.jpg