Landsmøte Norsk Lokalradioforbund

I helgen 13-15. April var en delegasjon fra Radio Harstad på Norsk Lokalradioforbunds Landsmøte. Faglig påfyll, sosialisering med fine folk fra andre lokalradiostasjoner og generell oppsummering av radio- og medielandskapet anno 2018. Det hele fant sted i den herlige byen Kristiansand, det var ikke feil.

Kurs og seminarer om radio, podcast, teknologi og lyttervaner blant folket. Silje Nordnes fra P3morgen, aktører fra Gramo, Medietilsynet, NKOM og andre myndigheter lokalradioer må forholde seg til. Mange bra foredrag, med innhold vi tar med oss videre i vårt arbeid med å lage god radio. Vi ble kjent med flere nye folk fra ulike radiostasjoner, og vi vil spesielt sende en shoutout til våre nye bestevenner i  Radio Latin-Amerika .

Nye medlemmer ble valgt inn i NLR-styret. Nye mål for videre arbeid for lokalradiobransjen ble vedtatt, og de ulike aktørene var sånn høvelig enig i det meste :)

Utover det faglige fikk vi også tid til å være turister i sørlandsbyen. Vi syklet i både by og i marka, hengte ut på Bystranda, testet ut badeland og spiste på McDonalds :)

Ta turen til Kristiansand, Radio Harstad anbefaler!

Se bilder fra landsmøtet her

Silje Nordnes fra P3-Morgen fortalte om hvorfor hun elsker radio, og om hvordan det hele startet hjemme på Hamarøy.

Silje Nordnes fra P3-Morgen fortalte om hvorfor hun elsker radio, og om hvordan det hele startet hjemme på Hamarøy.