Studentradio UIT

Studentradio UiT starter opp for fullt torsdag 30.08.2018. Sendingen vil være fra klokken 17:00 til klokken 18:00 hver torsdag. Her vil dere møte programlederne Daniel og Ruben som begge er studenter på UiT Harstad. Studentradioens program vil bestå av mye humor, informasjon for studenter, god musikk og mye mer.

Det vil etter hvert bli invitert gjester til studio, hvor hver gjest bestemmer temaet for sendingen. Det har lenge vært et behov for en studentradio i Harstad og det er en glede å kunne dele litt av hverdagen fra oss som går på UiT. Dette er et radioprogram som er laget av studenter, for studenter. Men det er selvfølgelig en glede om andre også ønsker å høre på.

Radio Harstad er glade for å endelig ha fått en studentradio på sendeplanen. Vi oppfordrer andre studenter til og melde sin interesse om de vil bidra på en elelr annen måte.

Radio Harstad kommer til å lansere flere nye programkonsepter ila høsten, så det er bare å spisse ørene og følge med.

Minner om at vi sender på FM 101,9 i Harstad og kan streames gratis overalt på vår nettside.

Sendingen har premiere Torsdag 30.08 kl 17:00 (eller når kommunestyremøtet er ferdig).

Daniel og Ruben er klar til å kickstarte studentradioen i Harstad.

Daniel og Ruben er klar til å kickstarte studentradioen i Harstad.