Kaffe & Juice inviterer til en chill start på helgemorgenen

Høsten byr på nye programkonsepter i hytt og gevær. Denne helgen kjører vi premiere på vårt nye helgemorgenprogram Kaffe & Juice. Sendingen byr på en chill og avslappet start på lørdag og søndag, like funksjonell om du ikke gidder å stå opp eller om du kryper opp i sofakroken med kroppen og koppen din. Like chill om du kommer hjem fra nattevakt eller fra fest. Uansett hvordan du tilbringer helgemorgenen serverer vi deg deilige og avslappende toner.

Kaffe & Juice er et naturlig valg å starte dagen med. Her får du sjangsen til å våkne sakte til den chilleste musikken innenfor mange ulike sjangre. Stikkord er rolig, behagelig og bra musikk. Så tune inn radioen din på FM 101,9 eller finn din nærmeste internettmaskin, sett radioen som vekkerklokke og våkn til de deiligste melodier. Hvordan resten av helgen din blir vet vi ikke, men vi kan garantere at du får en sjangs til å våkne sakte og få den beste starten på dagen. Kombiner radioen med en god frokost og ei god bok så er vi vel så nært idyll vi kan være.

Lørdag og Søndag 06:00 - 11:00

Kaffe & Juice juli 2018.jpg